2016-02-25 00:49:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ma folyton zavarják a munkában

Napi horoszkóp február 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll, ez a szerelmi energiákat erősíti önben. Ma nagyon vidám és barátságos hangulatban lehet, a jókedve másokra is átragad. Remekül tudja érvényesíteni az érdekeit, anélkül ér célt, hogy másokon átgázolna.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Most remekül együtt tud működni másokkal, a közös munka ma eredményesebb, mintha egyedül dolgozna. Ne csak arra figyeljen, amit mások mondanak, hanem azt is próbálja meg kitalálni, mi az, amit elhallgatnak ön elől!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Mérleg jegyben áll. Ma folyton megzavarják a munkában, emiatt nehezen halad a feladataival. Ne hagyja, hogy a többiek elrontsák a kedvét a folytonos panaszkodásukkal! Sokat kell tennie a megnyugtatásukért, és ez rengeteg időt rabol el öntől.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Jupiter kedvező fényszögben áll a Rák jegyével. Ez sok lendületet ad önnek, így a mindennapi feladatokkal hamar végezhet. Ha valakivel problémája van, ma tisztázhatja a konfliktust. Értékelnie kellene, hogy milyen sokan törődnek önnel.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Mérleg jegyében áll, emiatt ön nyugalomra és békére vágyik. Reggel kelljen fel egy kicsit korábban, hogy ne kelljen kapkodnia, és rendezhesse a gondolatait. Egy régóta halogatott ügyet lezárhat ma!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nagyszerű hangulatban ébred, a Mérleg jegyében álló Hold új lendülettel tölti fel. Az este legyen a romantikáé, most minden körülmény adott a szerelemhez!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz a Mérleg jegyében áll. Ön ma remek formában van, a munkahelyén komoly sikereket érhet el. Ráadásul a magánéletében is pozitív fejlemények várhatóak, ha egyedülálló, akkor ma társra találhat!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Érdekes híreket tudhat meg az ismerőseitől, amelyek hosszú távon is befolyásolják a jövőjét. A Mérleg jegyében álló Hold szenvedélyt visz a párkapcsolatába, úgyhogy ha lehetséges, töltse a párjával az estét!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A bolygók azt jelzik, hogy többet kellene foglalkoznia az otthonával és a családjával. Most szembesülnie kell egy problémával, ám ha sikerül megoldania, akkor minden más is remekül alakul ma.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma minden lehetséges, komoly elismerésekben lehet része. A szerencse is ön mellé áll, váratlan jó hírt kaphat. Az este már nem alakul ilyen jól, elképzelhető, hogy veszekedés robban ki otthon.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Mérleg jegyében áll, ez önt kreatívvá teszi. Jó lenne, ha teret engedne ennek, és meg is valósítaná az ötleteit! Ma szívesen csinosítgatja a lakást, a bolygóállások kedveznek ennek a tevékenységnek.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Mérleg jegyében álló Hold kedvezően hat önre. Kiegyensúlyozottá teszi ez a bolygóállás, az elmúlt napok feszültsége végre enyhülni fog. Tisztázza a párjával az esetleges problémákat, most békés hangulatban vannak mindketten.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: